EN
Tiedotteet
Täältä löydät koottuna yrityksemme toimintaa ja saavutuksia koskevat tiedotteet, IoT- ja sensoriteknologiaa käsittelevät artikkelit ja kiinnostavia linkkejä.

Small Data Garden mukana Pohjoismaiden suurimmassa IoT-alan networking-tapahtumassa Helsingissä 9.-10.4.2019.

Small Data Garden osallistuu yhteistyössä Printocent painetun älyn -verkoston kanssa Nordic Internet of Things viikolle. Tapahtuma pidetään Helsingin Kattilahallissa tällä viikolla 9.-10.4. Mukana asiantuntijapäivillä ovat esineiden internetin ekosysteemin tärkeimmät toimijat sekä alan maailman johtavat ammattilaiset. Teemana kahden päivän suurtapahtumalle on mm. koneoppiminen, robotiikka ja lohkoketjut IoT-kontekstissa.

Tule tapaamaan meitä Printocentin ja Small Data Gardenin yhteisständille ja keskustelemaan kuinka IOTSU® palvelut ja tuotteet voivat auttaa sinua saavuttamaan kilpailuetua, uutta liiketoimintaa ja onnistumaan tulevaisuudessa!

Nordic IoT week 9-10.4.2019
@Kattilahalli
#nordiciotweek

IOTSU® tarjoaa älykkäitä IoT-viestintäratkaisuja moniin eri käyttötarkoituksiin. Ratkaisut ovat skaalautuvia maailmanlaajuiselle Internet-alan teollisuudelle.


Lisätietoja Small Data Gardenin hallituksen puheenjohtaja Timo Liukolta
p: 040hi-bots-701 hi-bots2hi-bots2hi-bots7hi-bots2 thi-botsai hi-botstimhi-botsohi-bots.lihi-botsuhi-botskkhi-botsohi-bots@shi-botsmhi-botsahi-botslhi-botslhi-botsdhi-botsahi-botsthi-botsagahi-botsrdehi-botsnhi-bots.fihi-bots